Menu

Różnorodne i zdrowe menu

Dostarczamy posiłki prosto pod Twoje drzwi! Przez 7 dni w tygodniu możesz cieszyć się 5 zdrowymi i smacznymi daniami. W każdym z nich znajdziesz świeże produkty najwyższej jakości. Stawiamy na różnorodność i składniki premium, nasze potrawy są doprawione i smakują tak, jak w dobrej restauracji. Zaskoczymy Cię nowoczesną odsłoną tradycyjnych dań i przedstawimy potrawy z całego świata. W każdym tygodniu zmieniamy menu tak, by nie było monotonne, a dania zachwycały Cię wyjątkowym smakiem. Poniżej sprawdzisz menu na przyszły tydzień.

Menu dieta standard (27.09-03.10)

Poniedziałek 27.09

Śniadanie: Pasta z soczewicy i pomidorów suszonych ,ogórkiem konserwowym i chlebkiem

II śniadanie: Krem z pietruszki z pestkami dyni

Obiad: Wieprzowina po chińsku z warzywami

Podwieczorek: Dietetyczne ciastka owsiane

Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-kwaśnym

Wtorek 28.09

Śniadanie: Jaglanka z jabłkami i cynamonem

II śniadanie: Carpaccio z buraka z kozim serem

Obiad: Kotlety z buraka w sosie tymiankowym z kaszą gryczaną i surówką z pora i jabłka

Podwieczorek: Koktajl z gruszką i rabarbarem

Kolacja: Warzywa po hiszpańsku z salami

Środa 29.09

Śniadanie: Twarożek jagodowy z chrupkim pieczywem

II śniadanie: Placuszki z jabłkami z sosem karmelowym

Obiad: Pierś kurczaka z brzoskwiniami i curry z kaszą kuskus

Podwieczorek: Deser straciatella z pastą sezamową i granolą

Kolacja: Pomidory faszerowane

Czwartek 30.09

Śniadanie: Placki jogurtowe z bananem i musem malinowym

II śniadanie: Chleb żytni z hummusem, sałatą, pomidorem i kiełkami rzodkiewki

Obiad: Risotto z kurkami w śmietanie

Podwieczorek: Czekoladowy chlebek bananowy

Kolacja: Ryżowa sałatka z kurczakiem i prażonym sezamem

Piątek 01.10

Śniadanie: Amerykańskie pancakes z powidłami śliwkowymi

II śniadanie: Gazpacho

Obiad: Pieczone kotlety rybne,ziemniaki z koperkiem, surówka z kiszonej kapusty

Podwieczorek: Pinacolada

Kolacja: Zdrowa kanapka z camembertem, pomidorem oraz kiełkami rzodkiewki

Sobota 02.10

Śniadanie: Chleb żytni z kiełbasą krakowską z sosem i sałatą z rzodkiewką i szczypiorkiem i papryką

II śniadanie: Zapiekanka warzywna

Obiad: Zapiekanka warzywna

Podwieczorek: Jogurtowy pudding chia z musem z czarnej porzeczki

Kolacja: Casserole z ziemniakami, fasolą i cytrynowym kurczakiem

Niedziela 03.10

Śniadanie: Pieczona owsianka z jagodami

II śniadanie: Zupa z czerwonej soczewicy, pomidorami i groszkiem ptysiowym

Obiad: Aromatyczny gulasz wołowy z papryką z kaszą gryczaną i surówką z czerwonej kapusty i marchewki

Podwieczorek: Smoothie jabłkowo-gruszkowe z nutą korzenną

Kolacja: Chleb żytni, pasta z tuńczykiem i jajkiem, pomidor